OSZCZĘDNOŚĆ CZASU I ENERGII
Opakowanie, które jest łatwe w użyciu, oszczędza czas i energię zarówno w procesie produkcyjnym, jak i późniejszym gotowaniu w domu, i ogólnie ułatwia konsumpcję produktu.
Woreczki Sous-Vide
GOTUJ SOUS-VIDE I PIECZ W JEDNYM OPAKOWANIU
ODPOWIEDNIE DO RÓŻNYCH PRODUKTÓW:
MIĘSO
DRÓB
RYBY
Woreczki Sous-Vide to unikalne rozwiązanie pakowania mięs, ryb i drobiu, które pozwala na pakowanie próżniowe, dostawę, sprzedaż i przygotowanie jedzenia w jednym opakowaniu. Inaczej niż pozostałe opcje sous-vide, nasze woreczki mogą być też użyte w piekarniku.
Woreczki Sous-Vide to wspaniała propozycja dla sklepów/kuchni, które szukają opakowań na w połowie wypieczone mięso by później je podgrzać/upiec w sposób zapewniający soczystość i świetny smak posiłku.
Woreczki pozwalają by jedzenie gotowało się we własnych sokach, co dodaje soczystości. Następnie jedzenie może też być upieczone w opakowaniu bez potrzeby dodatkowych tac, co oznacza zero zmywania i czyszczenia piekarnika.