Sibar

ZAOPATRZENIE PRZEMYSŁU SPOŻYWCZEGO

Telefon/Fax:
(32) 216 85 02

WORECZKI Sous-Vide

GOTUJ SOUS-VIDE I PIECZ W JEDNYM OPAKOWANIU

OSZCZĘDNOŚĆ CZASU I ENERGII    

Opakowanie, które jest łatwe w użyciu, oszczędza czas i energię zarówno w procesie produkcyjnym, jak i późniejszym gotowaniu w domu, i ogólnie ułatwia konsumpcję produktu. 

ZOBACZ BROSZURĘ (PDF)

ODPOWIEDNIE DO RÓŻNYCH PRODUKTÓW: 

MIĘSO

DRÓB

RYBY

Woreczki Sous-Vide to unikalne rozwiązanie pakowania mięs, ryb i drobiu, które pozwala na pakowanie próżniowe, dostawę, sprzedaż i przygotowanie jedzenia w jednym opakowaniu. Inaczej niż pozostałe opcje sous-vide, nasze woreczki mogą być też użyte w piekarniku.
Woreczki Sous-Vide to wspaniała propozycja dla sklepów/kuchni, które szukają opakowań na w połowie wypieczone mięso by później je podgrzać/upiec w sposób zapewniający soczystość i świetny smak posiłku.
Woreczki pozwalają by jedzenie gotowało się we własnych sokach, co dodaje soczystości. Następnie jedzenie może też być upieczone w opakowaniu bez potrzeby dodatkowych tac, co oznacza zero zmywania i czyszczenia piekarnika.  

Gotuj sous-vide i piecz w jednym opakowaniu

Pakuj pRóżniowo, dostarcz, sprzedaj i przygotuj jedzenie w jednym opakowaniu 

Bez potrzeby obróbki jedzenia aż do podania 

Unikalne materiały absorbują gorący tłuszcz, który pojawia się podczas gotowania, dla zapewnienia chrupkiego i czystego jedzenia 

Bez zbędnego czyszczenia piekarnika

Znaczne oszczĘdności na pakowaniu i obróbce