OSZCZĘDNOŚĆ CZASU I ENERGII
Wysokowydajne worki są używane do pakowania produktów mięsnych, sosów, zup i innych płynnych i półpłynnych produktów, a także nadają się do stosowania w maszynach do chłodzenia bębnowego.
Worki do pasteryzacji i sterylizacji przemysłowej
Torebki zawierające mieszankę o najwyższej wytrzymałości,
są mocniejsze niż przeciętne worki, bez utraty jakości.
ODPOWIEDNIE DO RÓŻNYCH PRODUKTÓW:
PRODUKTY MIĘSNE
SOSY, ZUPY
INNE PŁYNNE LUB PÓŁPŁYNNE PRODUKTY
Technika Cook&Chill obejmuje pełne gotowanie lub sterylizację żywności, a następnie szybkie schładzanie i przechowywanie w kontrolowanej temperaturze. Chodzi o to, aby jak najszybciej przepuścić żywność przez strefę zagrożenia. Żywność przygotowaną metodą Cook&Chill można bezpiecznie przechowywać w chłodziarce przez dłuższy czas, zachowując jakość żywności, wartości odżywcze, świeżość, wygląd i często wzmacniając smak. Wysokowydajne torebki Cook&Chill są używane do pakowania produktów mięsnych, sosów, zup i innych płynnych i półpłynnych produktów, a także nadają się do stosowania w maszynach do chłodzenia bębnowego.
Torebki zawierające mieszankę o najwyższej wytrzymałości, są mocniejsze niż przeciętne worki, bez utraty jakości.
Worki oferujemy w różnych kolorach do identyfikacji różnych produktów lub alergenów.
Rozumiemy jak ważne jest zdrowie i bezpieczeństwo, dlatego wprowadziliśmy funkcję zgrzewu listwowego w naszej torebce, aby zapewnić dodatkowe zabezpieczenie przed rozlaniem gorących lub zimnych płynów.
Wszystkie nasze worki są wykonywane na zamówienie. Zespół ekspertów technicznych może zaprojektować idealny rozmiar i grubość dopasowaną do indywidualnego zastosowania.
Obecnie w sprzedaży są worki w rozmiarze (250 mm X 800 mm) oraz (300 mm x 700 mm) w kolorach niebieskim i zielonym.