OSZCZĘDNOŚĆ I ŁATWOŚĆ UŻYCIA   

Efektywne i tanie rozwiązania zabezpieczające opakowania dla mięs i drobiu z kością.

Boneguard

PODKŁADKI ABSORPCYJNE ZAPEWNIAJĄCE OCHRONĘ OPAKOWAŃ DLA MIĘS I DROBIU Z KOŚCIĄ

ODPOWIEDNIE DO RÓŻNYCH PRODUKTÓW: 

MIĘSO

DRÓB

Produkty Boneguard łączą w sobie doskonałą wytrzymałość z łatwością użytkowania i szeroką gamą gatunków, aby zmniejszyć liczbę wycieków spowodowanych ostrymi kośćmi. Dodatkowo rozwiązanie to oferuje połączenie wytrzymałości i elastyczności, aby zapewnić maksymalny okres trwałości pakowanego próżniowo mięsa i drobiu.

Asortyment produktów dostosowany do wszystkich potrzeb:

TP

Przezroczysty i kolorowy PE o wysokiej wytrzymałości, średnia odporność na przebicie dla opakowań detalicznych

TPA

Przezroczysta chłonna osłona kości

TK

Woskowana osłona kości zapewniająca wysoką odporność na przebicie, zapewniająca dodatkowe zaufanie w opakowaniach detalicznych

TKS

Woskowana, ale bardzo lepka osłona kości

PRZYLEGAJĄCE PODKŁADY OSŁANIAJĄCE DO MIĘSA I DROBIU

Przylegające podkładki zapewniają połączenie wytrzymałości i elastyczności, aby zapewnić maksymalny okres trwałości pakowanego próżniowo mięsa i drobiu, jednocześnie oferując bardzo lepką powierzchnię, która przylega do produktu podczas transportu itp. Przylegające podkładki są impregnowane nawoskowaną tkaniną łączącą doskonałą wytrzymałość z łatwością użytkowania i szeroką gamą gatunków, aby zmniejszyć liczbę wycieków spowodowanych ostrymi kośćmi. Podkładki są dostępne w rolkach, perforowane lub w arkuszach.

Asortyment produktów dostosowany do wszystkich potrzeb:

TKVS1

Bardzo mocny, bardzo wysoki poziom odporności na przebicie i wysoce podatny na formowanie, używany do ciężkich zastosowań, takich jak polędwica wołowa, żeberka stojące, polędwica jagnięca i łopatki cięte na kwadrat

TKVS2

Mocny, wysoki poziom odporności na przebicie, lekko formowalny, stosowany do produktów takich jak żebra i / lub golonki z kością

TKVS3

mocny, średni poziom odporności na przebicie, lekko formowalny, stosowany do wyrobów takich jak: żebra rzeźbione, golenie z kością. Kości H i francuskie stojaki

OSŁONA TRZONKÓW KOŚCI DO MIĘSA I DROBIU

Nakładki na trzonek kości są zaprojektowane tak, aby pasowały do kości, zapobiegając przedostawaniu się potencjalnie ostrych kości do zewnętrznego opakowania podczas procesu pakowania próżniowego. Nakładki nie są sztywno uformowanymi nasadkami, zamiast tego są wykonane w postaci torebek z bardzo sprężystej folii o dużej grubości, która zapewnia im pewien stopień elastyczności. Oznacza to, że prawdopodobieństwo odpadnięcia podczas procesu próżniowego lub po otwarciu opakowania jest mniejsze. Nakładki są dostępne w różnych rozmiarach i szerokościach, w tym czapki na statywy jagnięce, przedłużone nasadki na podudzie i duże nasadki na golonki. • Elastyczna folia zapewnia doskonałą ochronę opakowania i zapobiega przekłuwaniu przez kości • Dostępne są szersze woreczki do stosowania z jagnięciną i innymi większymi zastosowaniami • Bardzo ekonomiczne rozwiązanie trzpieniowe